• Welcome to the new forums! Server IP: smp.hometownmc.com
Hello There, Guest! Login Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RE: Ban Appeal - Khoizoi
### **سروری که در آن بن شدید:**  
اس ام پی

### **نام کاربری ماینکرفت:**  
شاه مارها ۱۱۲۶

### **دلیل بن شدن شما:**  
سوگواری

### **چه کسی شما را بن کرد:**  
آن‌وان‌ولف

### **چرا باید از بن خارج شوید:**  
چون آن ساخت و سازها تلاش من نبودند و بازیکن دیگری به خاطر کاری که من انجام دادم، آسیب دید.  
نمی‌خواهم دوباره باعث رنج و عذاب کسی شوم.  
یاد گرفتم که باید به سخت کوشی دیگر بازیکنان احترام بگذارم.

### **چرا می‌خوای برگردی:**  
راستش را بخواهید انتظار بخشش ندارم. کاری که کردم اشتباه و دور از انسانیت بود، اما هنوز هم می‌خواهم برگردم.  
من خانه‌ای روی آب دارم و فقط می‌خواهم با دوستان و حیوانات خانگی‌ام در آرامش زندگی کنم.  
واقعاً نمی‌دانم، اما می‌توانید تمام آیتم‌هایم را بردارید تا بتوانم از صفر شروع کنم و سختی‌هایی را که سایر بازیکنان متحمل شده‌اند، تجربه کنم، تا دوباره دزدی نکنم.

Reply
Hello King Snake,
I'm glad to see that you made an unban request, It is not my imperative to ban players on hometown, in fact, I would rather not have to ban anyone. However, you needed to learn that we take griefing/theft and rule-breaking seriously as staff engage to make Hometown the best survival server that a survival server can be. I hope we can foster a communicative dialogue and get you back to hometown to play with your friends and be a successful member of our community.

As such, I would like to address several things that happened that led to your ban.

What you stole:

Initially I found you had stolen from UberDeathBunny:
15 beacons,
757 golden blocks,
108 iron blocks

After your ban, I've found that you griefed from unknown user
34 Item Frames with mapart

From DoctorEnilno:
12 Iron Blocks
2 Beacons
2 Blue Stained Glass
1 Tripwire
1 Enderchest
1 Enchanting Table
5 Hoppers
1 Grindstone
and 1 Damaged Anvil.

I also noticed something peculuiar at your base that I would like to discuss:
In your base, you put items into a shulker through hopper, would you mind explaining why you did that?

May you explain why stealing from others is not okay?

May you explain why you chose to lie in this conversation:
[color=oklab(0.895351 0.00118113 -0.00387758)][Guardian] ThatOneWolfe∞ >> You built the beacon?
[Guest] .King_Snake1126 >> yes
[Guardian] ThatOneWolfe∞ >> I have proof that states otherwise
[Guest] .King_Snake1126 >> no
[/color]

من از گوگل ترنسلیت استفاده می‌کنم، پس لطفاً گرامر ضعیفم را ببخشید.

سلام شاه مار، خوشحالم که دیدم شما درخواست رفع ممنوعیت داده‌اید. این وظیفه مستقیم من نیست که بازیکنان را در Hometown بن کنم، در واقع، ترجیح می‌دهم که مجبور به بن کردن هیچ کسی نشوم. با این حال، شما نیاز داشتید که بیاموزید ما خرابکاری، دزدی و نقض قوانین را جدی می‌گیریم، زیرا تیم مدیریت تلاش می‌کند تا Hometown را بهترین سرور بقا که یک سرور بقا می‌تواند باشد، بسازد. امیدوارم بتوانیم گفتگوی سازنده‌ای برقرار کنیم و شما را به Hometown بازگردانیم تا با دوستانتان بازی کنید و عضو موفقی از جامعه ما باشید. بنابراین، مایلم به چند موضوع که منجر به بن شما شد بپردازم. چیزی که دزدیده‌اید: در ابتدا متوجه شدم که شما از UberDeathBunny دزدیده‌اید: ۱۵ بیکن، ۷۵۷ بلوک طلایی، ۱۰۸ بلوک آهن بعد از بن شما، متوجه شدم که شما از کاربر ناشناس خرابکاری کرده‌اید: ۳۴ قاب آیتم با نقشه هنری و همچنین از DoctorEnilno برداشته‌اید: ۱۲ بلوک آهن، ۲ بیکن، ۲ شیشه آبی رنگ، ۱ تله‌سیم، ۱ اندرچست، ۱ میز جادو، ۵ هاپر، ۱ سنگ سمباده و ۱ سندان خراب. 

من همچنین متوجه چیزی عجیب در پایگاه شما شدم که می‌خواهم در مورد آن بحث کنم: در پایگاه شما، اقلام را از طریق هاپر در یک شولکر قرار می‌دهید؛ ممکن است توضیح دهید چرا این کار را انجام دادید؟

آیا می‌توانید توضیح دهید چرا دزدیدن از دیگران درست نیست؟

آیا می‌توانید توضیح دهید چرا در این گفتگو دروغ گفتید:
[نگهبان] ThatOneWolfe∞ >> شما فانوس را ساختید؟
[مهمان] .King_Snake1126 >> بله
[نگهبان] ThatOneWolfe∞ >> من مدرکی دارم که خلاف این را نشان می‌دهد
[مهمان] .King_Snake1126 >> خیر
8/15/2015
7/29/2019
5/3/2022
2/14/2023

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)